Over ons

Hergarden.nl vind zijn oorsprong in 1926 met de oprichting van Hergarden's IJzerhandel te Beverwijk.

Tot 2019 actief met een fysieke winkel aan de Schans in Beverwijk, gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, sleutelslijperij, erkent gastechnisch installateur gespecialiseerd in gasverwarmingsapparaten en toebehoren en gediplomeerd aannemer in de burger- en utiliteitsbouw  voor vakkundige adviezen. 

Sinds 2020 zijn wij actief als hergarden.nl, vanuit onze huidige locatie aan de Nekkerweg 3 te Noordbeemster, met een digitale winkel alwaar wij u ook de mogelijkheid bieden om uw bestellingen af te halen of om advies in te winnen bij technische problemen.

Hergarden.nl is thans onderdeel van Hergarden BU voor ijzerwaren e.d. en Hergarden Embroidery voor machinaal borduur artikelen. Op Hergarden.nl vind u een ruim assortiment van beide bedrijven daarnaast is Hergarden BU aangesloten bij de NICOVIJ een van de grootste inkoop organisatie in Nederland op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen.

Naast ons eigen assortiment hebben wij met de Nicovij toegang tot een veel uitgebreider assortiment met o.a. merk artikelen op het gebied van elektrisch gereedschap, land- en tuinbouw benodigdheden, klimmaterialen, beveiligingsartikelen.

Indien u op zoek bent naar een artikel wat zich niet bevind in onze webshop neem dan contact met ons op via tel. 06 39354363 of mail naar bu@hergarden.nl of voor borduur artikelen naar embroidery@hergarden.nl of het Contact formulier op onze site.